90 % ferdig HMS- og IK-Mat Håndbøker – 2 for prisen av 1.
HMS- og IK Mat Håndbøker
Alle bedrifter i matbransjen skal ha to internkontrollsystem. Et HMS-system som tar seg av sikkerheten for arbeidstakerne, i tillegg til et IK Mat system, som sikrer kvalitet på maten.
HMS- og IK Mat Håndbøkene gir deg et system som inneholder det myndighetene krever.
Du får begge håndbøkene på samme plass (samme innlogging), og begge er ferdige systemer som kan tilpasses din virksomhet.
Beskrivelse av IK-arbeidet
En samlet beskrivelse av virksomhetens arbeid med HMS og mattrygghet. hvilke lover som gjelder og hvordan aktiviteten utføres gjennom året.
Alltid oppdatert innhold
Våre fagkonsulenter følger med på lovendringer og sørger for at innholdet alltid er oppdatert, og at du får aktuelle tips og råd.
Skjemaer og sjekklister
Sjekklister og skjemaer for HMS- og IK-Mat arbeidet, som for eksempel risikovurdering, opplæringsplan og skjemaer for temperaturkontroll.
HMS- og IK-Mat Rutiner
Alle relevante rutiner som kreves av Arbeidstilsynet og Mattilsynet. For eksempel rutine for brann og beredskap, skadedyr og allergener.
Fareanalyse etter HACCP
I tillegg til enkle skjemaer for fareanalyse får du forslag til hvordan de skal gjennomføres for ulike produktgrupper – etter HACCP-prinsippet.
Tilpasset egen side
Egen tilpasset “Min Side” hvor man kan laste opp dokumenter, lage egne elektroniske dokumenter og lage et enkelt IK-Mat arkiv. Alt på ett sted.
Kraftig søkefunksjon
Innholdet i håndbøkene er oversiktlig, slik at du lett finner det du søker. Den har også en kraftig søkemotor hvis det er informasjon du ikke finner.
Fungerer på alle enheter
Du kan bruke håndbøkene på PC, nettbrett eller mobiltelefon. «Drag and drop» funksjon gjør opplasting av dokumenter enkelt.
Chat med oss
Står du fast i arbeidet kan du alltid bruke vår chat. Hvis vi ikke er pålogget kan du legge igjen en beskjed, så lover å gi deg raskt tilbakemelding.